“Trajektno pristanište nova rampa unutar lučkog područja Lučke uprave Senj u uvali Stinica”

BETONIRANJE PLOČE GATA

U proteklom periodu nastavljeni su radovi u sklopu projekta “Trajektno pristanište nova rampa unutar lučkog područja Lučke uprave Senj u uvali Stinica” te s veseljem možemo zaključiti da se polako bliži dan završetka realizacije projekta. Unazad nekoliko mjeseci završeni su radovi na pripremi ležaja postojećeg obalnog zida za montažu prednapregnutih elemenata platoa i rampe novog gata. Izvedeni su radovi slaganja predgotovljenih greda i omnia ploča. Paralelno su izvedeni radovi na šalovanju i betoniranju velikih naglavnica. Riječ je o radovima koji su realizirani kao priprema za betoniranje koje smo ovih dana popratili na gradilištu.

Realizirano je betoniranje AB rampe te su betonirane ploče gata. Uz navedeno, završeno je polaganje instalacija struje i vode i montirano je lučko svjetlo.

Izvođač građevinskih radova na Trajektnom pristaništu nove rampe unutar lučkog područja Lučke uprave Senj u uvali Stinica je tvrtka POMGRAD INŽENJERING D.O.O. Split.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.917.865,94 kn / 2.510.832,30 EUR , a ukupni prihvatljivi troškovi iznose 16.080.186,04 kn / 2.134.207,45 EUR. Ukupno trajanje projekta iznosi 30 mjeseci. Nositelj projekta je Lučka uprava Senj. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Lučke uprave Senj.

IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI

© 2022 Lučka Uprava Senj. All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?